Nyomtatás

App Ajánló: megújult a Viber

  • Posted on:  2016 October 21, péntek 11:34
  • Írta:  gomba

A Viber is igyekszik a versenytársakat utólérni, ha egyáltalán utólérésről van szó. Ki tudaj már, ki követ kit, de az biztos, hogy erős a verseny az üzenetküldő appok között. Az elmúlt hetek Messengeres frissítései és a Googel Allo megjelenése után most a Viber is lépett.

Egyszerűbb kezelést és még testreszabottabb, gyorsabb működést ígér a Viber legújabb frissítése, amely teljesen megújítja az alkalmazás felületét. A világ egyik vezető üzenetküldő appját Magyarországon több mint 2,7 millióan használják. Mostantól három koppintással küldhetnek fotót vagy videót a Viber felhasználói, a fejlesztők ígérete szerint ezzel jóval egyszerűbbé vált a tartalommegosztás az üzenetküldő alkalmazásban. Az app legújabb verziójában teljesen megújult menü várja a felhasználókat, a legfontosabb, legtöbbet használt funkciók mostantól kiemelt helyen szerepelnek. Utóbbi körbe tartozik iOS-en és Androidon a matricamenü, a fotógaléria, a fénykép- és videókészítés, illetve iOS-en a szabadkézi rajz (Doodle). A további népszerű funkciók, mind a Fájl küldése, a Hely küldése, Androidon a Doodle, illetve a Kontakt megosztása a három ponttal jelölt további lehetőségek gomb segítségével érhetők el villámgyorsan.

Viber2

Az átláthatóbb felületen a felhasználók kedvenc matricáikat, fotóikat és videóikat gyorsabban és még kifejezőbb módon oszthatják meg barátaikkal vagy éppen családtagjaikkal. A valóban azonnali vizuális kommunikációt lehetővé tevő új funkciók a frissítés után azonnal elérhetők a Viber megújult felületén.

A programot iPhone-raandroidos és windowsos mobiljára is telepítheti, de akár az asztali számítógépre is felrakhatja, mert nem olyan rég az alapoktól újraírt, kifejezetten az új, asztali Windowshoz tervezett alkalmazást adott ki a Viber.

A Viber programot az alábbi linkeken érhetitek el...

GooglePlay1 AppStore1

 

Megjelent: 2694 alkalommal Utoljára frissítve: 2016 October 21, péntek 12:01