Nyomtatás

Játék: rövid játék, gyors időtöltés

  • Posted on:  2017 January 29 22:29
  • Írta:  gomba

A feladat nagyon egyszerű, de a végrehajtás egyszerre veszi igénybe a reflexünket és a látásunkat, így alaposan koncentrálni kell, ha új rekordot akarunk elérni ebben az ügyességi játékban.

A ránézésre egyszerű, mégis kihívást jelentő és addiktív játékok fejlesztője, a Ketchapp egy újdonsággal állt elő: az AndroidraiPhone-ra is ingyen letölthető Spiral játékkal. A feladat annyi, hogy a képernyőt megérintve elinduló játékban a spirálos úton lefelé guruló golyót átugrassuk a folyamatosan érkező akadályok felett. Ez több szempontból is nehéz. Egyrészt reflex kell hozzá, ugyanis csak tökéletes időzítéssel lehet átugrani az akadályokat, amelyek egy szempillantás alatt jelennek meg, és gyorsan kell reagálni.

spiral2

Egy idő után viszont már a látást (is) próbára teszi, hiszen gyorsan rájövünk, hogy a spirálos pályán alul mindig lehet látni, hogy nagyjából mikorra várható a következő akadály. De mivel továbbra is tökéletes időzítésre van szükség, nehéz erre is egyszerre figyelni. Épp ezért nagyon leköti a figyelmet, óriási rekordokat nehéz is elérni, így főként akkor jön jól a játék, ha épp van 1-2 szabad percünk.

 

A játék célja egyszerű: minél több pontot kell szereznünk – minden akadály átugrása után kapunk egyet.

Megjelent: 3205 alkalommal Utoljára frissítve: 2017 January 29 22:54