Nyomtatás

App Ajánló: Beats 1, már itthon is szól az Apple rádiója

  • Posted on:  2017 February 19 10:31
  • Írta:  gomba

Mostantól végre Magyarországon is hallgatható az Apple, itthon újdonságnak számító rádiócsatornája.

Az Apple Music egyik legjobb szolgáltatása, az ingyenesen elérhető Beats 1 rádió már hazánkban is hallgatható. Valóban változatos zenék és világsztárok jellemzik a kínálatot. A változatosságot rengeteg rádió hirdeti, de az Apple Music online rádiója, a Betas 1 valóban megannyi zenei stílust és sokszor ismeretlen, mégis minőségi zenét sugároz – legalábbis ez látszik az elmúlt másfél év külföldi véleményeit figyelve. Magyarországon ugyanis eddig nem volt elérhető a három városból (London, New York, Los Angeles) felváltva, 0-24-ben sugárzott adás.

Beats1 2

A Szifon beszámolójából kiderült: mától hazánkban is bárki hallgathatja a nonstop kínálatot, méghozzá ingyen, a Beats 1 eléréséhez ugyanis nincs szükség Apple Music-előfizetésre. Már maguk a műsorvezetők is sztárnak számítanak (Zane Lowe – Los Angeles, Ebro Darden – New York, Julie Adenuga – London), de ennél fontosabb, hogy a zenék között rendszeresen világsztárokkal beszélgetnek.

A műsor ezen az iTunes-linken is elérhető, illetve (az Androidra is letölthető) Apple Music alkalmazásban is indítható a Beats 1 – megnyitás után a “Rádió” menüpontra kattintva azonnal látszik az elérhetősége. A Spotify piacvezető pozíciójára igen veszélyes Apple Music előfizetői az élő adás mellett a korábbi műsorokat is hallgathatják.

A programot iPhone-ra, és androidosmobilra is telepíthetjük és az alábbi linkeken is elérhetitek...

GooglePlay1 AppStore1

Megjelent: 2308 alkalommal Utoljára frissítve: 2017 February 19 10:59