Nyomtatás

Itt a kütyüsített dohányzóasztal

  • Posted on:  2017 March 26 19:28
  • Írta:  gomba

Egy, a napokban tartott nemzetközi lakberendezési kiállításon mutatkozott be az alábbi sokoldalú dohányzóasztal, amely eredeti funkcióján túlnőve, hűtőszekrény, sőt telefontöltő is egyben.

A közösségi finanszírozás keretében, az Indiegogón gyűjti a pénzt a Sobro nevű dohányzóasztal, amely egyúttal hűtőszekrény, telefontöltő, sőt zenedoboz is. A háromrekeszes asztalnak van egy kompresszora, amelynek hűtési hőmérsékletét az asztal tetején lévő érintős kezelőpaneles lehet beállítani (3 és 5 fok között), a másik két rekesz tárolásra használható. Mivel az asztal Bluetooth-kapcsolaton keresztül csatlakozhat a mobileszközhöz, és van hangszórója, zenelejátszóként is használható. és hogy még akkor se kelljen felállni, ha lemerülne a mobil, csatlakozók is vannak rajta a töltéshez. Mindez persze nem valósulhatna meg külső energiaforrás nélkül, úgyhogy – apró szépséghibaként – vezetékkel kell összekötni az asztalt a fali csatlakozóval, bár a drót ügyesen elrejthető

sobro 21

A Sobro ötletgazdái 50 ezer dollárt szeretnének összegyűjteni az Indiegogón, és ennek a négyötöde már össze is jött, és még 2 hónap hátra van a finanszírozási időszakból. Azt ígérik, hogy ha sikerül 500 ezer dollárt összekalapozni, akkor megoldják, hogy a televízió hangját is közvetítse az asztal a hangszóróin keresztül, egymillió dollárnál pedig (aminek az összegyűjtésére azért kevés az esély), a fehér változaton kívül faborítással és feketében is elérhető lesz majd a különleges dohányzóasztal. A korai támogatók számára 499 dollárba (143 ezer forintba) kerül (később már 1500 dollár lesz az ára), és augusztus végén, szeptember elején szállítják. 

Megjelent: 5336 alkalommal Utoljára frissítve: 2017 March 26 19:44