Nyomtatás

Kickstarter: egy ügyes rajztábla - másképp

  • Posted on:  2017 March 31 20:45
  • Írta:  gomba
facebook.com/excom.hu

Egy tábla, ami nem csak iskolába lenne jó, hanem otthonra is Bárhol a világban írhat vagy rajzolhat valamit egy alkalmazással, majd egy tábla – akár a világ másik felén is – azonnal meg is rajzolja. Ez a kütyü sok helyzetben hasznos, össze is gyűlt rá a pénz Kickstarteren.

Az utóbbi idők egyik legötletesebb Kickstarter-projektje a Joto, össze is jött rá a pénz, év végén szállítják az első rendelőknek. Egy rajztábláról van szó, ami bármilyen információt, üzenetet vagy rajzot elkészít magától, csak a hozzá tartozó alkalmazásban el kell készíteni a kicsinyített verzióját, amihez sablonokat is kapunk segítségként.

Joto2

Sőt, alkalmazásokkal is együttműködik, így például azzal is nyithatjuk a napot, hogy ébredés után az ágy közelében kitett táblára nézünk, ahol automatikusan megjelent a Google Naptárban felírt mai programunk, vagy a tennivaló alkalmazásban feljegyzett napi feladataink.

Megannyi felhasználási lehetősége van még. Egy kis étterem vagy kávézó is használhatja az aktuális akciók megjelenítésére; egy gyermek elküldheti új rajzát a nagyszüleinek; szerelmes üzenetet lehet írni párunknak, aki már hazaért a munkából; a főnök nagyban kiteheti az irodában az előző értekezlet legfontosabb eredményeit, stb. Magyarországra szállítással 190 angol fontért (kb. 58 ezer forint) lehet előrendelni.

Megjelent: 2719 alkalommal Utoljára frissítve: 2017 March 31 20:56