Nyomtatás

Érkezik a YouTube Go, és még takarékos is!

  • Posted on:  2018 February 06 20:44
  • Írta:  gomba

A Google csütörtökön jelentette be, hogy közel egy évnyi, alig több mint egy tucatnyi országra kiterjedő tesztüzem után szinte az egész világon - köztük Magyarországon is - elérhetővé tette YouTube Go programját.

A sima YouTube-tól elváló alkalmazás különlegessége, hogy extrém takarékos módon bánik a mobil sávszélességgel - annyira, hogy akár élő netkapcsolat nélkül is lehetővé teszi videók megnézését. Utóbbi annak köszönhető, hogy az YouTube Go-ban a videók Wi-Fi kapcsolaton át előre letölthetők, hogy aztán útközben - amikor már esetleg sem Wi-Fi, sem mobilnet nem áll rendelkezésre - is megtekinthetők legyenek. Ezen kívül a videók szintén mobilnet használata nélkül meg is oszthatók a közelben lévő más telefonokra, ahol így szintén a forgalmi keret terhelése nélkül, illetve akár netkapcsolat teljes hiányában is megnézhetők.

Elköltöztünk Banner honlara

Mindez korábban csak alacsony és standard minőségben volt lehetséges, a bejelentéssel együtt kiadott új verzióban azonban már immár HQ minőségben is letölthetők a videók. Így gyakorlatilag ugyanazt az élményt lehet így is elérni, mint ha azokat a hagyományos módon: online netkapcsolat mellett, streamelve néznénk meg a készülékeken.

A YouTube Go Androidra már tölthető is!

Megjelent: 3251 alkalommal Utoljára frissítve: 2018 February 06 13:53