Nyomtatás

Beépített (titkos) játék a Facebook Messenger-ben

A sakk játék után most egy újabb rejtett játék került a Facebook Messengerbe. Az új játékban egy méltán népszerű sportnak hódol az üzenetküldő program.

Titkos kosárlabdás játék került a Facebook Messengerbe. A múltkori sakkjátékhoz hasonlóan a mostani is elérhető bárki számára, aki használja a szolgáltatást. Ha a csevegőapp legújabb verzióját használjuk, működnie kell a rejtett játéknak. A dobálgatás nagyon könnyen előhozható az applikációban, elég egy kosárlabdás emojit küldenünk beszélgetésben valakinek. Ha ez megtörtént, csak rá kell nyomnunk a labdára az ujjunkkal, és az app már át is vált a kosárlabdás játékra.

Messenger3

Természetesen ez is nagyon egyszerűen működik: ujjunk felhúzásával dobjuk el a labdákat, ha pedig sikerül tíz kosarat dobni, a palánk még mozogni is kezd. Nekünk mondjuk ez egyszer sem sikerült, de olvasóink között biztosan akadnak ügyesebb játékosok is. Ha lenne még olyan, aki nem használja a Facebook Messengerét, akkor az a megfeleő áruház linkjére kattintva telepítheti is azt...

GooglePlay1 AppStore1

 

Megjelent: 3736 alkalommal Utoljára frissítve: 2016 March 19 19:00