Nyomtatás

Hálózat tervezés és kiépítés

  • Posted on:  csütörtök, 21 January 2016 09:01
  • Írta: 

Számítógépes hálózat nélkül ma már egy cég működése sem elképzelhető. Sőt, köszönhetően a sok "okos" eszköznek lassan otthonainkba is bekúszik a számítógépes hálózat fogalma.

Tudta, hogy ma már a megfeleő hálózat kiépítése már nem csak az internet kiépítéséhez fontos? Napjainkban már minden műszaki berendezés (okosTV, hálózati adattároló, nyomtató, okos telefon) összeköttetésbe kerül az informatikai hálózattal. A megfelelő hálózati kapcsolat hiányában nem tudnánk nyomtatni Wi-Fi képes nyomtatónkkal, nem tudnánk okosTV-nken a számítógépről filmet nézni és sorolhatnánk még...

Szervizünk vállalja cégek, vállalkozások hálózati igényeinek felmérését és az Ön elvárásainak, igényeinek megfeleő hálózat tervezését, kiépítését.

De a cégeken, intézményeken túl segítünk otthonának hálózati kiépítésében is. Lehet, hogy Önnek csak egy Wi-Fi routerre van szüksége, hogy okosTV-jét a hálózatra vagy az internetre kösse, de lehet, hogy komplett rendszerre van szüksége vállalkozása számára. 

Tudta, hogy a nálunk vásárolt Wi-fi routerét, hálózati adattárolóját, de akár Wi-Fi képes nyomtatóját is ingyenes felkonfuguráljuk, beállítjuk? Szaküzletünk ebben is segít Önnek!

Megjelent: 5939 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 29 February 2016 19:38